[vc_row][vc_column][cz_title id=”cz_21900″]جلسه بنیاد ملی برکت و پارک علم و فناوری همدان در خصوص حمایت های دو سویه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری همدان، به منظور معرفی فرصت های سرمایه گذاری در شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری همدان و همچنین افزایش میزان حمایت های مادی و معنوی از فناوران و نوآوران و کمک به گسترش فضای کسب و کار آنان، کارشناسان پارک علم و فناوری همدان در روز شنبه مورخ ۱۱/۰۸/۱۳۹۸ از بنیاد ملی برکت بازدید نموده و با مدیران این بنیاد جلساتی را برگزار نمودند .
در این جلسات راه های تعامل دو سویه پارک علم و فناوری همدان و بنیاد ملی برکت و زمینه های تخصصی طرح های فناورانه مورد نظر بنیاد برکت جهت مشارکت و سرمایه گذاری بصورت مفصل بررسی گردید .
همچنین طرحهای قابل سرمایهگذاری شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور که توجیه اقتصادی و فنی داشته و زمینه ساز اشتغال جوانان را به به ثمر خواهند رساند، جهت حمایت مالی توسط بنیاد برکت معرفی گردید .
خاطر نشان می گردد بنیاد برکت با مشارکت در راهاندازی و توسعهی طرحهای اقتصادی در بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی و …، انجام طرحهای عمرانی و زیربنایی، مدرسهسازی و ارایهی خدمات سلامت، بیمهای، مالی، حمایتی و عامالمنفعه، به دنبال تأثیر کلی بر توسعهی اقتصادی مناطق محروم کشور، افزایش فرصتهای شغلی، توسعهی کارآفرینی است
همچنین بهمنظور تقویت اقتصاد دانشبنیان کشور در بهمنماه سال ۱۳۹۴ اقدام به تشکیل مؤسسهی دانشبنیان برکت نموده که هدف این مؤسسه، توسعهی زیستبوم کارآفرینی و مشارکت در کسب و کارهای دانشبنیان در قالب سرمایهگذاریهای جسورانه را در دستور کار خود قرار داده است.
[/cz_title][/vc_column][/vc_row]



